Tárolja biztonságban értékeit tűz- és betörésbiztos értéktárolókban, páncélszekrényekben!

  Általánosan elfogadott dolog, hogy értékeink védelméről gondoskodnunk kell.
  A mechanikai védelem e területén kínáljuk az alábbi megoldásokat az Ön és cége számára.

Páncélszekrények, széfek, értékmegőrzők

  Termékeinket forgalmazzuk minisztériumok, bankok, vállalkozások, ékszerészek, zálogházak, szállodák, érték őrzéséért felelős cégek, sportcentrumok, uszodák és egyéb cégek részére, valamint olyan magánszemélyeknek, akiknek szükséges és fontos a biztonságos tárolás értékeik, vagyontárgyaik, számára.

Kiválasztás

  Szakembereink a sokéves szakmai tapasztalatukkal segítenek kiválasztani a megrendelő számára az igényének megfelelő értékmegőrző széfet, páncélszekrényt. Ehhez külön segítséget nyújt a szakmai ismertető menüpont, mely bemutatja a kiválasztás szempontjait.

  Valósítsa meg értékei biztonságát!

Javítás, felújítás

A felújításra, javításra kerülő páncélszekrények szerkezeti és zártechnikai szempontból történő átépítésével megvalósítjuk a korhű bútorok elkészítését. Biztonságtechnikai szempontból ezek megfelelő G fokozatú (MABISZ táblázat ) műbizonylattal rendelkeznek.
Egyedi igényekhez igazodva gyártunk olyan páncélszekrényeket, melyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.

Szállítás Budapesten és Magyarország teljes területére

  További segítséget nyújtunk a szállítás megfelelő szintű lebonyolításában, teljes körű szolgáltatást nyújtva a visszatérő és új megrendelőink számára egyaránt.

  Olvassa el szakmai ismertetőnket, mely segít kiigazodni a mechanikai vagyonvédelem értéktárolóinak, páncélszekrényeinek dömpingjében és válasszon minket a megoldásra!

   

Keressenek bennünket, ingyenesen felmérjük a vagyonvédelem e területén felmerült feladatokat és a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk Önnek!

sol_rating

 

C Copyright reserved 2004 Maróti Páncélszekrény Ker. és Szolg. Kft.- Minden jog fenntartva.
Weblapot készítette:
A.AMB Iroda